Winkelwagen 0
€ 0,00

Korting voor onbekende helden

Onbekende Heldenkorting

Firstcarecompany heeft groot respect voor veteranen die zich wereldwijd ingezet hebben voor vrede, veiligheid en vrijheid.

Informatie over stichting Onbekende Helden

Vanuit het bedrijfsleven is de stichting Onbekende Helden in het leven geroepen. De stichting is een uiting van waardering naar veteranen die wereldwijd als militair onder oorlogsomstandigheden hebben gediend en/of voor vredesoperaties in het buitenland zijn uitgezonden. Veteranen kunnen middels stichting Onbekende Helden een veteranenpas aanvragen en krijgen tevens waardering en ondersteuning bij het eventueel vinden van een baan.

Korting voor veteranen bij Firstcarecompany

Onze dankbaarheid voor veteranen willen wij graag uitdragen door 10% korting te bieden op ons prachtige en veelzijdige assortiment aan (persoonlijke) uitrusting. Neem gerust een kijkje in onze webshop of bezoek onze winkel in Deventer.

Aanvragen kortingscode Onbekende Helden

Wilt u gebruik maken van 10% korting voor onze onbekende helden? Stuur een e-mail met uw persoonlijke gegevens en veteranenpasnummer naar info@firstcarecompany.nl. Hierop ontvangt u van ons een unieke kortingscode die persoonlijk aan u wordt toegekend. Uw persoonlijke kortingscode kunt u vanaf dat moment bij iedere bestelling gebruiken om 10% korting op het gehele assortiment te ontvangen.

Deze kortingscode geven wij u in goed vertrouwen en mag niet misbruikt worden of doorgegeven worden aan derden. Bij misbruik van de kortingscode behouden wij ons het recht om de kortingscode te deactiveren en eventuele openstaande bestellingen te annuleren. Middels stichting Onbekende Helden kunnen wij indien noodzakelijk controleren of u in aanmerking komt voor deze unieke veteranenkorting.

Bezoek winkel voor veteranen

Wij willen alle veteranen bedanken voor hun inzet en zien uit naar uw bezoek in onze winkel. Vergeet uw veteranenpas niet mee te nemen om in aanmerking te koen voor de korting. Heeft u nog vragen over de Onbekende Heldenkorting of over producten uit ons assortiment? Neem vooral contact met ons op, wij staan u graag te woord.